Opel-sivustolle Nissan-sivustolle Subaru Ford-sivustolle
Ford. Subaru. Nissan. Opel.
 
Levorannan autoliike.
 
 • Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa.
 • Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio
 • Opelit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIT Opelit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIT Opelit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIT Opelit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIT
 • Uljas Ford Mustang Suomen suurimmasta Ford Storesta Uljas Ford Mustang Suomen suurimmasta Ford Storesta Uljas Ford Mustang Suomen suurimmasta Ford Storesta Uljas Ford Mustang Suomen suurimmasta Ford Storesta
 • Ford Focus Levoranta Edition Wagon automaatti – vain Levorannasta Ford Focus Levoranta Edition Wagon automaatti – vain Levorannasta Ford Focus Levoranta Edition Wagon automaatti – vain Levorannasta Ford Focus Levoranta Edition Wagon automaatti – vain Levorannasta
 • Opel Astraan varusteita jopa 3 070 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 3 070 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 3 070 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 3 070 € edulla
 • Ford C-MAX alkaen 199 €/kk. Etusi jopa 4.300 € Ford C-MAX alkaen 199 €/kk. Etusi jopa 4.300 € Ford C-MAX alkaen 199 €/kk. Etusi jopa 4.300 € Ford C-MAX alkaen 199 €/kk. Etusi jopa 4.300 €
 • Nissan Micrat heti ajoon parhain eduin Nissan Micrat heti ajoon parhain eduin Nissan Micrat heti ajoon parhain eduin Nissan Micrat heti ajoon parhain eduin
 • Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 € Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 € Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 € Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 €
 • Subaru-viikonlopuna Tampereen Levorantaan! Subaru-viikonlopuna Tampereen Levorantaan! Subaru-viikonlopuna Tampereen Levorantaan! Subaru-viikonlopuna Tampereen Levorantaan!
 • Uutta: Ford Rangeriin edullinen Business Pack Uutta: Ford Rangeriin edullinen Business Pack Uutta: Ford Rangeriin edullinen Business Pack Uutta: Ford Rangeriin edullinen Business Pack
 • Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business
 • Nissanit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIJUHLAT Nissanit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIJUHLAT Nissanit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIJUHLAT Nissanit Levorannassa 1 v. SYNTTÄRIJUHLAT
 • Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport
 • Ford Mondeo Hybrid – Premium-tason vakiovarustelu ja 5-vuoden takuu Ford Mondeo Hybrid – Premium-tason vakiovarustelu ja 5-vuoden takuu Ford Mondeo Hybrid – Premium-tason vakiovarustelu ja 5-vuoden takuu Ford Mondeo Hybrid – Premium-tason vakiovarustelu ja 5-vuoden takuu
 • Ylös, ulos ja autokaupoille! Hyödynnä huippuedullinen Levoranta-rahoitus! Ylös, ulos ja autokaupoille! Hyödynnä huippuedullinen Levoranta-rahoitus! Ylös, ulos ja autokaupoille! Hyödynnä huippuedullinen Levoranta-rahoitus! Ylös, ulos ja autokaupoille! Hyödynnä huippuedullinen Levoranta-rahoitus!

Ajankohtaista

Nissanin ja Opelin 1v-synttärit Levorannassa

Juhlistamme Opelin ja Nissanin 1-vuotispäiviä Sastamalan Levorannassa. Tule hyville kaupoille ja hyödynnä huimat synttäriedut! Meiltä saat reilut erät uusia Opeleita ja Nissaneita heti ajoon.

Juhlat jatkuvat koko viikon. Synttärikakkukahvit tarjoamme Opel- ja Nissan-talossa lauantaina 17.3. klo 10–15 ja sunnuntaina 18.3. klo 11–15.

Vuosi sitten Sastamalan Levorannan uudessa Nissan- ja Opel-talossa vietettiin avajaisia. Suomen suurimman Ford Storen viereen oli valmistunut uusi autotalo, johon valmistuivat uudet, huippunykyaikaiset myymälätilat. Nissan-myynti siirtyi Kauppakaareen Itsenäisyydentieltä ja Opel liittyi Levorannan merkkivalikoimaan.

Automyynnin yhteyteen valmistui tilava ja kattavasti varusteltu merkkihuolto Opelille ja Nissanille sekä Levorannan monimerkkihuolto. Nykyaikaiset tilat ja viimeisimmät välineet takaavat asiakkaille osaavan huollon ja kilpailukykyiset hinnat.

Nissan ja Opel ovat löytäneet tiensä Levorannan asiakkaiden sydämiin. Ensimmäinen vuosi kului uutuusmallien siivittämänä: Opel esitteli viime vuoden aikana peräti seitsemän uutta mallia ja Nissanin suosituimmat mallit uudistuivat perusteellisesti. Erityisesti uusi Opel Insignia on kerännyt kiitosta upeasta ajettavuudestaan ja mainiosta varustelustaan. Nissanin ikoninen crossover Qashqai uudistui syksyllä onnistuneesti. Tyystin uuden autoluokan kymmenen vuotta sitten luonut Qashqai jatkaa tien viitoittamista myös uuden mallin myötä.

Katso Levorannan huimat synttäriedut ja tule hyville kaupoille!

Nyt Levorannassa! Ensiesittelyssä uusi Ford EcoSport

Jykevä moderni ilme ja tyyli kohtaavat käytännöllisyyden ja suorituskyvyn. Kauniit sisätilat on viimeistelty harkiten ja suunniteltu älykkäästi, ja niitä täydentävät hyödylliset älykkäät teknologiat. Raikas, erottuva ja urheilullinen: tule tutustumaan uuteen EcoSportiin.

EcoSportin ensiesittelyn kunniaksi soppatykki höyryää Suomen suurimmassa Ford Storessa sunnuntaina 11.3. klo 11. Tarjolla on 500 annosta maanmainiota Heinon lihasoppaa! Palvelemme Sastamalassa ja Raumalla lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina klo 11–15.

Uusi Ford EcoSport on entistä monikäyttöisempi ja kyvykkäämpi. Kompakti katumaasturi on kotonaan niin kaupungissa kuin maanteilläkin. Fiestan perusrakenteisiin pohjautuvan EcoSportin toinen sukupolvi on saanut uusia ominaisuuksia ja innovatiivista särmää. Ajamisen nautintoa tuovat muun muassa automaattisesti ajo-olosuhteisiin mukautuva ohjaustehostin ja pysäköintiä helpottavat parkkitutkat.

Uudessa EcoSportissa on ensimmäistä kertaa Fordin älykäs AWD-neliveto, joka parantaa pitoa maantiellä ja maastossa. Sen ja edistyksellisen 125-hevosvoimaisen 1.5 litran EcoBlue-moottorin yhdistelmä mahdollistaa entistä pienemmät päästöt. Fordin moninkertaisesti palkittu 1.0 litran EcoBoost-bensiinimoottori on tarjolla kolmena eri tehoversiona, jopa 140-hevosvoimaisena.

Uusi Ford EcoSport on ulkoiselta olemukseltaan uskollinen Fordin SUVien rohkealle ja dynaamiselle tyylille, joka on aiemmin nähty keskikokoisessa Kugassa ja isossa Edgessä. EcoSportiin on saatavissa 12 eri korin väriä. Lisäksi kattoon voi valita kontrastivärin 4 eri vaihtoehdosta.

Hyödynnä Levorannassa kovat ensiesittelyedut!

Opelin bussikiertue Sastamalan Levorannassa 8.–10.3.

Uusi ylellinen ja muunneltava Vivaro Tourer sekä muu Opel-pikkubussimallisto esittäytyy Sastamalan Levorannassa 8.–10. maaliskuuta. Kiertueen aikana pääset tutustumaan kerralla koko laajaan Opel-pikkubussimallistoon.

Kiertueen päätähtenä on odotettu uutuus Opel Vivaro Tourer. Pikkubussien tiennäyttäjä tarjoaa ylelliset oltavat niin kuljettajalle kuin jopa 8 matkustajalle. Istahda nojatuoliin ja nauti matkasta Vivaron kyydissä!

• Muuntuvat istuinkaaviot 7–9 hengelle
• Navi50 IntelliLink 7" värikosketusnäytöllä
•  Ohjaamon automaatti-ilmastointi
•  Peruutuskamera

Vivaro soveltuu mainiosti vaikkapa tilataksiksi: autossa yhdistyvät ylelliset tilat kuljettajalle ja matkustajille sekä arjen taloudellisuus. Kääntyvät, liukuvat ja irrotettavat istuimet tekevät Vivarosta hämmästyttävän monipuolisen muunneltavan, helposti ja nopeasti.

Kiertueella on esittelyssä myös Vivaro Combi ja Movano Combi, joissa riittää tilaa 8 matkustajalle ja matkatavaroille. Tule tutustumaan – tarjoamme ostajalle nyt neljän vuoden huollot kaupan päälle!


Haluatko tilillesi rahaa 10 000 €?Uudet Opel Vivaro- ja Movano -tavara-autot nyt kiinteällä rahoituksella 0%, ei muita kuluja!

Esimerkiksi
Uusi Opel Vivaro 39 500€ 
Saat tilillesi selvää rahaa 10 000€!!
Vaihtoauton hyvitys 20 000€
Luoton määrä 29 500€
Kiinteä korko 0%, ei muita kuluja
Luottokustannus 0€
Todellinen vuosikorko 0%
Laina-aika 72kk

Vain 409,70 €/kk!

Tarjous koskee uusia Opel Vivaro- ja Movano-tavara-autoja. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee yrityksiä, edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen, edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

Rahoituksen myöntää: Danske Finance Oy Asiakaspalvelu, PL 1276, 00075 Danske Bank, puh. 010 546 3118. Tarjous on voimassa 7.–31.3.2018.

Nissan-viikonlopun tähdet: suursuosikki Qashqai ja uuden sukupolven Leaf

Sastamalan Levorannassa on suuri Nissan-esittelyviikonloppu 8.–10.3. Suomen ensiesittelyyn saapuu sähköauto Nissan Leafin uusi sukupolvi. Levorannasta saat myös Suomen suosituimmat Nissan Qashqait parhaaseen hintaan. Runsas 14 kpl erä autoja heti ajoon.

Palvelemme perjantaina klo 10–18.30, lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina klo 11–15.

Nissan Qashqai pyyhkäisi helmikuussa Suomen myydyimmäksi autoksi. Helmikuussa rekisteröitiin 376 uutta Nissan Qashqaita, yli 13 autoa joka päivä. Euroopan ja Suomen suosituin crossover Qashqai täytti viime vuonna 10 vuotta ja uudistui onnistuneesti.

Viikonloppuna kannattaa suunnata Levorantaan hyville autokaupoille, meiltä saat uudet Qashqait heti ajoon runsaasta valikoimasta. Tietenkin edulliseen hintaan. Pyydä tarjous ja tee hyvät kaupat Levorannassa!

Uusi Nissan Leaf nyt ensiesittelyssä

Uusi Nissan Leaf on aito sähköauto. Sähköauton välitön kiihtyvyys hämmästyttää ja riemastuttaa. Suuremman akkukapasiteetin ja pidemmän, jopa 378 kilometrin toimintamatkan ansiosta pääset yhdellä latauksella entistä pidemmälle. Nauti varmuuden tunteesta, huippuluokan yhdisteltävyydestä ja innostavasta ajokokemuksesta 100 % sähköautolla, joka tekee elämästäsi vaivattomampaa. Tule Levorantaan ja koe autoilun tulevaisuus!

Lue lisää  Nissan Leafista

Micrat valmiiksi varusteltuna

Levorannasta saat valmiiksi varustellut Nissan Micrat parhaaseen pakettihintaan. Autoja on runsas erä valmiina heti ajoon. Hyödynnä nyt viikonloppuna tuhansien eurojen edut!

Pakkanen paukkuu, huollettu auto kulkee

Kun pakkanen paukkuu kireänä, auton tekniikka joutuu lujille. Muutamilla helpoilla vinkeillä arktinen autoilu onnistuu sujuvasti. Talven reissut sujuvat leppoisasti hymyssä suin, kun tekniikasta ei tarvitse murehtia. Levorannan jälkimarkkinointipäällikkö Kari Forsberg korostaa, että säännöllisesti huollettu auto on luotettava matkakumppani myös pakkasessa.

Vaihda akku uuteen ajoissa

Pakkasen kiristyminen heikentää rajusti akun suorituskykyä: 15 asteen pakkasessa akku pystyy luovuttamaan 40 prosenttia vähemmän virtaa kuin lämpimään aikaan. Forsberg kannustaakin vaihtamaan useamman vuoden ikäiset akut hyvissä ajoin, jotta ikäviltä yllätyksiltä voidaan välttyä hyisinä pakkasaamuina.

Kun pakkaset jatkuvat pitkään, lukuisat kylmäkäynnistykset rasittavat auton akkua. Jos autolla ajetaan vain lyhyitä matkoja, akku ei ehdi latautua ajon aikana. Kylmässä sähköä myös kuluu enemmän, kun lisälämmittimet sekä istuinten ja ikkunoiden lämmittimet haukkaavat osansa akun varauksesta.

Myös dieselautot on hyvä varustaa lohkolämmittimellä. Forsberg vinkkaa, että lohkolämmittimen kaveriksi kannattaa hankkia ylläpitolaturi, joka pitää huolen, että akku on ladattuna täyteen.

Käytä lisälämmitintä riittävän pitkään

Etenkin dieselautoissa yleinen polttoainekäyttöinen lisälämmitin toimii parhaiten, kun lämmitin saa käydä pidemmän ajan kerrallaan. Forsberg suosittelee ajamaan autolla pakkaskelissä vähintään lämmittimen esilämmitysjakson pituisen ajan. Pidempi lenkki pari kertaa viikossa auttaa pitämään lämmittimen ja akun iskussa.

Forsberg muistuttaa, että tehdasasenteisissa lisälämmittimissä on akkuvahti, joka estää lämmittimen käynnistymisen, mikäli akun jännite laskee liian pieneksi. Lisäksi lämmitin seuraa myös tankissa olevan polttoaineen määrää. Mikäli lämmitin ei käynnisty, on hyvä varmistaa että tankissa on polttoainetta ja että akussa riittää virtaa.

Forsberg muistuttaa, että lisälämmitin seuraa niitä olosuhteita, joissa auto käynnistetään. Kun auto on viettänyt yön lämpimässä tallissa, lisälämmitin ei kytkeydy automaattisesti päälle ennen kuin auto käynnistetään pakkasessa uudestaan.

Tankkaa talvilaatua

Polttoaineissa on myös eroja: myytävien diesellaatujen kylmin käyttölämpötila vaihtelee 25 ja 37 pakkasasteen välillä. Diesel muuttuu kankeammaksi, kun pakkanen puraisee kunnolla. Forsberg muistuttaa, että usein kylmäkäynnistyksen ongelmat aiheutuvat likaisista ja tukkoisista polttoainesuodattimista. Säännölliset huollot auttavat välttymään jäätymisongelmilta.

Muista oikeat rengaspaineet

Rengaspaineet laskevat, kun pakkanen kiristyy. Forsberg muistuttaa, että pitkillä pakkasjaksoilla rengaspaineita on hyvä nostaa muutaman kymmenyksen normaalia korkeammalle. Ja kun karavaani suuntaa täydellä kuormalla kohti pohjoisen hiihtokeskuksia, on renkaisiin syytä lisätä ilma raskaan kuorman vaatima määrä.

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10
Ford Store
 

Automyynti
p. 03-512 7710
Huolto
p. 03-512 7720

Sastamala
Kauppakaari 10
Opel- ja Nissan-myymälä

Automyynti
p. 03-512 7710

Huolto
p. 03-512 7745

Tampere
Nuutisarankatu 35
 
 

Automyynti
p. 03-512 7750
Huolto
p. 03-512 7760

Rauma
Metallitie 1
 
 

Automyynti
p. 03-512 7770
Huolto
p. 010-321 9580