Opel-sivustolle Nissan-sivustolle Subaru Ford-sivustolle
Ford. Subaru. Nissan. Opel.
 
Levorannan autoliike.
 
 • Nissan-näyttelyn huipputarjoukset Levorannasta Nissan-näyttelyn huipputarjoukset Levorannasta Nissan-näyttelyn huipputarjoukset Levorannasta Nissan-näyttelyn huipputarjoukset Levorannasta
 • Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa. Huollamme kaikki merkit. Varaa helposti verkossa.
 • Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio Vaihtamalla paranee – hyödynnä romutuspalkkio
 • Hintahuumaa Levorannassa! Hyödynnä kuumat edut! Hintahuumaa Levorannassa! Hyödynnä kuumat edut! Hintahuumaa Levorannassa! Hyödynnä kuumat edut! Hintahuumaa Levorannassa! Hyödynnä kuumat edut!
 • Laaja Fenniakasko 150 € Laaja Fenniakasko 150 € Laaja Fenniakasko 150 € Laaja Fenniakasko 150 €
 • Ford Mondeo nyt Premium-tason varusteilla Ford Mondeo nyt Premium-tason varusteilla Ford Mondeo nyt Premium-tason varusteilla Ford Mondeo nyt Premium-tason varusteilla
 • Opel Astraan varusteita jopa 3 570 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 3 570 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 3 570 € edulla Opel Astraan varusteita jopa 3 570 € edulla
 • Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella Koko Opel-mallisto 0% rahoituksella
 • Nissan Micrat 1 500 € alennuksin Nissan Micrat 1 500 € alennuksin Nissan Micrat 1 500 € alennuksin Nissan Micrat 1 500 € alennuksin
 • Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 € Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 € Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 € Hyödynnä romutuspalkkio: Täysin uusi Ford Fiesta alk. 14.990 €
 • Viikonloppuna hyville Subaru-kaupoille Viikonloppuna hyville Subaru-kaupoille Viikonloppuna hyville Subaru-kaupoille Viikonloppuna hyville Subaru-kaupoille
 • Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business Ford Transit Custom Business
 • Opel Insigniaan automaattivaihteisto nyt veloituksetta Opel Insigniaan automaattivaihteisto nyt veloituksetta Opel Insigniaan automaattivaihteisto nyt veloituksetta Opel Insigniaan automaattivaihteisto nyt veloituksetta
 • Nissan Qashqai nyt 1 500 € alennuksella Nissan Qashqai nyt 1 500 € alennuksella Nissan Qashqai nyt 1 500 € alennuksella Nissan Qashqai nyt 1 500 € alennuksella
 • Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport Nyt ensiesittelyssä: uusi Ford EcoSport

Ajankohtaista Raumalla

Onnea VaLePa!

Pitkä, menestyksekäs lentopallokausi sai kruunun eilen Turussa Kupittaan palloiluhallissa, kun VaLePa voitti Loimaan Hurrikaanin neljännessä finaaliottelussa ja korjasi kotiin Suomen mestaruuden. VaLePa voitti finaalisarjan suoraan neljässä ottelussa antaen Hurrikaanille ainoastaan kaksi erää.

Mestaruuden ratkeamista todisti Kupittaalla lähes 1500 lentopallon ystävää. Sastamalasta matkassa oli näkyvä ja kuuluva kannustusryhmä. Fanit olivat liikkeellä neljän bussilastin voimin ja hallissa näkyi runsaasti punaista kaikissa katsomolohkoissa.

Joukkue oli asettanut kaudelle kovat tavoitteet: Suomen mestaruus, Suomen Cupin mestaruus ja pääsy lohkovaiheeseen Mestarien liigassa. Kaikki kolme saavutettiin. Mestarien liigassa VaLePa pelasi nimellä Ford Store Levoranta Sastamala.

– Meillä oli paras joukkue, parhaat pelaajat ja parhaat fanit. Mestarien liigassa saatu kokemus kehitti meitä ja antoi vahvuutta ratkaisupeleihin, VaLePan itävaltalainen libero Florian Ringseis kiteytti tunnelmia tuoreeltaan.

Mestaruutta juhlitaan Sastamalassa Vammalan torilla tulevana lauantaina 21. huhtikuuta klo 15 alkaen. Juhlat jatkuvat Ellivuoressa klo 19. Tunnelmaan voit virittäytyä katsomalla kuvia finaaliottelusta Levorannan Facebook-sivuilta.

Kiitokset hienoista peleistä ja upeista hetkistä! Torilla tavataan!

Tiukkaa peliä shakin Levoranta-turnauksessa

Perinteinen nopean shakin Levoranta-turnaus pelattiin Sastamalan Ford Storessa lauantaina 14. huhtikuuta 54 pelaajan voimin. Voitto jäi kotiin, sillä kiikoislainen Henri Pohjala voitti kovatasoisen A-ryhmän tuloksella 5,5/7. Vaasan yliopistossa opiskeleva Pohjala on viime aikoina pelannut säästeliäästi, mutta osoitti kuuluvansa edelleen nopeassa shakissa Suomen terävimpään kärkeen.

Perinteinen nopean shakin Levoranta-turnaus pelattiin Sastamalan Ford Storessa lauantaina 14. huhtikuuta 54 pelaajan voimin. Voitto jäi kotiin, sillä kiikoislainen Henri Pohjala voitti kovatasoisen A-ryhmän tuloksella 5,5/7. Vaasan yliopistossa opiskeleva Pohjala on viime aikoina pelannut säästeliäästi, mutta osoitti kuuluvansa edelleen nopeassa shakissa Suomen terävimpään kärkeen.

Toisen sijan vei suomalaisen shakin suurlupaus, vuonna 2002 syntynyt Matinkylän Shakkikerhon Toivo Keinänen, joka saalisti myös 5,5 pistettä. Pohjola kuitenkin voitti keskinäisessä pelissä Keinäsen. Kolmannen sijan vei ykkössijoitettu Jyväskylän Shakkiseuraa edustava venäläinen Dmitri Sklyarov. Järjestävän seuran Vammalan Shakkikerhon pelaajista A-ryhmässä viidenneksi sijoittui Vesa-Pekka Heinola 4,5 pisteellä. Henri Torkkola sai 4 pistettä, Arto Satonen ja Jarmo Hautaniemi 3,5 pistettä eli 50-prosenttisen tuloksen.

Johanna Tanni pelasi vahvasti B-ryhmässä

B-ryhmän kilpailu oli erittäin tasainen ja päätyi lopulta Pässin Esa Lapin ja Maakunnan Shakin Jouko Kivimäen jaettuun voittoon kuudella pisteellä. Vammalan Shakkikerhon Johanna Tanni oli hienosta viidellä pisteellä jakamassa kolmatta sijaa ja voitti samalla seloryhmäpalkinnon. Samaan tulokseen yli myös Turun TS:n varhaisnuorilupaus Ilkka Koota. Vammalan Shakkikerhon pelaajista Kalevi Tuomisto sai 3,5 pistettä ja Gerdhard Maier 2 pistettä.

Katso lisää kuvia ja tunnelmia shakkiturnauksesta Levorannan Facebook-sivuilta.

Kohta täällä: Fiesta Active

Viime syksynä julkaistu Ford Fiesta-mallisto laajentuu, kun Fiesta Active -crossover saapuu toukokuussa ensiesittelyyn. Uutuus on ensimmäinen tulevina vuosina esiteltävistä uusista Fordin Active-malleista.

Active on ensimmäinen crossover-Fiesta, ja ulkoasussa onkin SUV-malleista tuttuja yksityiskohtia, kuten tavallista korkeampi ajoasento, kattokaiteet ja verhoilun yksityiskohdat. Kun nämä yhdistetään Fiestasta tuttuun ajodynamiikkaan, tuloksena on vertaistaan hakeva hatchback.

Aktiiviseen elämäntyyliin sopivat crossoverit ovat kasvattaneet nopeassa tahdissa suosiotaan. Korkeammalla istuen näkyvyys liikenteeseen on parempi ja autoon on helppo nousta. Korin muotoilu kertoo, että Fiesta Active on kotonaan kaupungin kirkkaiden valojen ulkopuolella.

Activen tunnistaa helposti aidoksi Fiestaksi: hyvät ajo-ominaisuudet, taloudelliset moottorit ja muotoilun tyylikkyys ovat helposti tunnistettavissa. Fiesta rakentuu luokkansa johtavan ajodynamiikan pohjalle. Se tarjoaa enemmän pitoa, paremman pysähtymiskyvyn ja paremman ohjaustuntuman. Jokainen osa on optimoitu kohentamaan matkustuskokemusta.

Hauska ajokokemus on olennainen osa Fiestan vetovoimaa. Täysin uusi Fiesta on uskollinen mallin luonteelle, joka on ilahduttanut useita kuljettajasukupolvia. Se on suorituskyvyltään toistaiseksi terävin, urheilullisin ja tasapainoisin. Enemmän tyyliä, hienostuneisuutta, teknologiaa ja hauskuutta – Euroopan suosituin pienikokoinen auto on fiestamaisempi kuin koskaan aiemmin.

Fiesta Active tulee myyntiin lukuisia kertoja palkitulla 1-litraisella EcoBoost-bensiinimoottorilla joko 100 tai 125 hevosvoiman tehoisena. 1.5 litran TDCi-dieselmoottori on ensimmäinen Fiestaan saatava tehokas diesel 120 hevosvoiman tehollaan. Vaihteistoksi voi valita automaatin tai manuaalivaihteiston, joissa molemmissa on kuusi vaihdetta.

Leppoisaa pääsiäistä ja malttia viikonlopun liikenteeseen

Levorannan väki toivottaa leppoisaa ja mämmikästä pääsiäistä! Tervetuloa hyville kaupoille pääsiäislauantaina 10-15! Kaikki kampanjat ovat voimassa enää lauantaina, myös hurjat Opel- ja Nissan-synttäriedut.

Pääsiäisen automatkat sujuvat huolettomasti, kun kiire unohdetaan eteiseen ja menopeli on kunnossa ennen lähtöä. Vilkkaassa liikenteessä kaasua on syytä annostella maltilla.

Liikenneviraston mukaan pääsiäisen menoliikenne on vilkkaimmillaan kiirastorstaina 29.3. kello 13–19. Liikennettä on runsaasti myös pitkäperjantaina 30.3. kello 9–14. Vilkkaimmat väylät ovat valtatiet 3 ja 4 pohjoiseen päin sekä valtatielle 5 Heinolasta Kuopioon. Jonoja on luvassa, sillä autoja on pääsiäisenä liikenteessä enemmän kuin hiihtolomilla.

Loman voi aloittaa jo kotoa lähtiessä, kiire ja stressi joutavat unohtua eteiseen – tai viimeistään postilaatikolle. Kiireessä sattuu helposti vahinkoja ja pitkässä jonossa ohittelu ei tuo todellista hyötyä. Poliisi valvoo pääsiäisen aikaan muun muassa autoilijoiden nopeuksia, turvalaitteiden käyttöä sekä ajotapoja. Hyviin ajotapoihin kuuluu esimerkiksi turvavälin pitäminen.

– Riittävät ajoetäisyydet vähentävät onnettomuuksia ja rauhoittavat liikennettä. Kun turvaväli on riittävä, myös omasta ajosta tulee vähemmän stressaavaa, muistuttaa poliisitarkastaja Heikki Ihalainen Poliisihallituksesta.

Kevätaurinko paistaa jo kirkkaasti, mutta matalalta, mikä aiheuttaa tuulilasiin häikäisyä ja heijastuksia. Talven jäljiltä tuulilasiin on kertynyt rasvaa ja likaa, jotka lisäävät auringon tanssia kuljettajan silmissä. Kunnolliset aurinkolasit toimivat myös hyvin kevätauringon häikäisyä vastaan.

– Ennen matkaan lähtöä kannattakin tarkistaa tuulilasin puhtaus, pyyhkimien kunto ja se, että lasinpesunestettä on riittävästi. Tuulilasi on hyvä putsata myös sisäpuolelta”, muistuttaa Trafin johtava asiantuntija Jussi Pohjonen.

Levoranta viettää pääsiäistä perjantaina, sunnuntaina ja maanantaina. 

Uudessa Edgessä on särmää

Ford esitteli Geneven autonäyttelyssä uuden sukupolven täysikokoisesta kaupunkimaasturi Edgestä. Euroopan ensiesittelyyn saapui urheilullinen ST-line -malli, joka on saanut keulalleen uuden 238-hevosvoimaisen EcoBlue-dieselmoottorin. Auto on pakattu täyteen viimeisintä tekniikkaa helpottamaan kuljettajan arkea ja tarjoamaan ensiluokkaista mukavuutta.

Uusi Edge on ulkonäöltään edeltäjänsä särmikkäämpi. Urheilullisessa ST-Line -mallissa on leveä verkkokuvioinen etusäleikkö ja voimakkaat helmat korostavat auton ilmettä. Vakiovarusteena alla pyörivät 20-tuumaiset alumiinivanteet.

Edgeä rivakasti liikuttava 238-hevosvoimainen 2-litrainen EcoBlue-dieselmoottori saa parikseen uuden älykkään kahdeksanvaihteisen automaattivaihteiston. Kahdella ahtimella varustettu moottori yhdistää roiman tehon pieneen kulutukseen. Voima siirtyy asfalttiin, soraan tai vaikka mutaan Fordin älykkään nelivedon välityksellä.

Edgeen on audiofiilien riemuksi saatavissa myös ensiluokkainen B&O Play-äänentoistojärjestelmä. Silmäkarkkia tarjoavat myös täysin muunneltava digitaalinen 3D-kojelauta, täyspitkä panorama-lasikatto, lämmitettävät ja viilennettävät etuistuimet sekä lämmitettävät takaistuimet ja ohjauspyörä.

Tyystin uutta tekniikkaa

Uusi Edge on Fordin teknisesti edistyksellisin maasturi. Kameroiden ja sensorien armada avustaa kuljettajaa ajamaan turvallisemmin. Edgessä esiteltiin kolme uutta kuljettajaa avustavaa järjestelmää Euroopassa.

Mukautuva vakionopeudensäädin Stop-and-Go -toiminnolla ja kaistanpitoavustin auttavat ajoneuvoa säilyttämään sopivan ajomatkan edellä oleviin autoihin ja auttavat autoa pysymään keskellä kaistaa pitkien ajomatkojen aikana.

Törmäyksen jälkeinen jarrutus auttaa vähentämään mahdollisen toisen törmäyksen vaikutusta laskemalla automaattisesti jarrupainetta ensimmäisen törmäyksen jälkeen. Vauhdin hidastuminen voi vähentää matkustajien vammoja autoon kohdistuvaa lisävahinkoa.

Törmäyksenväistöavustin auttaa kuljettajaa väistämään pysähtyneitä tai hidastavia ajoneuvoja. Järjestelmä toimii kaupunki- ja maantienopeuksissa ja se käyttää tutkaa ja kameraa havaitsemaan edessä olevat hitaammin liikkuvat tai pysähtyneet ajoneuvot. Järjestelmä tehostaa ohjausta, jotta kuljettaja voi väistää ajoneuvoa kolarin uhatessa.

Nyt Levorannassa! Ensiesittelyssä uusi Ford EcoSport

Jykevä moderni ilme ja tyyli kohtaavat käytännöllisyyden ja suorituskyvyn. Kauniit sisätilat on viimeistelty harkiten ja suunniteltu älykkäästi, ja niitä täydentävät hyödylliset älykkäät teknologiat. Raikas, erottuva ja urheilullinen: tule tutustumaan uuteen EcoSportiin.

EcoSportin ensiesittelyn kunniaksi soppatykki höyryää Suomen suurimmassa Ford Storessa sunnuntaina 11.3. klo 11. Tarjolla on 500 annosta maanmainiota Heinon lihasoppaa! Palvelemme Sastamalassa ja Raumalla lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina klo 11–15.

Uusi Ford EcoSport on entistä monikäyttöisempi ja kyvykkäämpi. Kompakti katumaasturi on kotonaan niin kaupungissa kuin maanteilläkin. Fiestan perusrakenteisiin pohjautuvan EcoSportin toinen sukupolvi on saanut uusia ominaisuuksia ja innovatiivista särmää. Ajamisen nautintoa tuovat muun muassa automaattisesti ajo-olosuhteisiin mukautuva ohjaustehostin ja pysäköintiä helpottavat parkkitutkat.

Uudessa EcoSportissa on ensimmäistä kertaa Fordin älykäs AWD-neliveto, joka parantaa pitoa maantiellä ja maastossa. Sen ja edistyksellisen 125-hevosvoimaisen 1.5 litran EcoBlue-moottorin yhdistelmä mahdollistaa entistä pienemmät päästöt. Fordin moninkertaisesti palkittu 1.0 litran EcoBoost-bensiinimoottori on tarjolla kolmena eri tehoversiona, jopa 140-hevosvoimaisena.

Uusi Ford EcoSport on ulkoiselta olemukseltaan uskollinen Fordin SUVien rohkealle ja dynaamiselle tyylille, joka on aiemmin nähty keskikokoisessa Kugassa ja isossa Edgessä. EcoSportiin on saatavissa 12 eri korin väriä. Lisäksi kattoon voi valita kontrastivärin 4 eri vaihtoehdosta.

Hyödynnä Levorannassa kovat ensiesittelyedut!

Levorannan Autoliike Oy

Sastamala
Kauppakaari 10
Ford Store
 

Automyynti
p. 03-512 7710
Huolto
p. 03-512 7720

Sastamala
Kauppakaari 10
Opel- ja Nissan-myymälä

Automyynti
p. 03-512 7710

Huolto
p. 03-512 7745

Tampere
Nuutisarankatu 35
 
 

Automyynti
p. 03-512 7750
Huolto
p. 03-512 7760

Rauma
Metallitie 1
 
 

Automyynti
p. 03-512 7770
Huolto
p. 010-321 9580