Levorannan autoliike.
 
Nissan
 
 • 1000€ lahjakortti Nissan 1000€ lahjakortti Nissan 1000€ lahjakortti Nissan 1000€ lahjakortti Nissan

Ajankohtaista

Levoranta palvelee täydellä teholla

Levorannan kaikki toimipisteet ovat avoinna normaalisti. Tervetuloa palveltavaksi! Huoltomme ja automyyntimme palvelee sinua täydellä teholla. Tarvittaessa haemme autosi huoltoon, kysy lisää huollon ajanvarauksesta. Automyyntimme tarjoaa kaikkiin myymiimme autoihin nyt ilmaista kotiinkuljetusta kaikkialle Manner-Suomeen. Jos käynti liikkeessä mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. Pyrimme järjestämään asiat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme automyynnissä myös kotiesittelyitä tai tarvittaessa järjestämme käynnin liikkeessä sinun toivomallasi tavalla.

Tällä hetkellä tarjoamme myös reilusti etuja uusiin ja vaihtoautoihin sekä huoltoihin.

Tarjoukset uusiin ja vaihtoautoihin, katso tästä >>>

Huollon tarjoukset, katso tästä >>>

Aina halpa Levoranta-rahoitus, nyt voit maksaa ensimmäisen erän 3 kk:n päästä, lue lisää täältä >>>

Ota yhteyttä automyyntiin täältä >>>

Varaa huoltoaika tai ota yhteyttä huoltoon täältä >>>

Suhtaudumme turvallisuuteen vakavasti, lue lisää toimenpiteistä liikkeissämme täältä >>>

Tiedote Levorannan asiakkaille

Hyvä asiakkaamme.

Olet meille erittäin tärkeä.

Levorannan Autoliikkeen 90-vuotisen taipaleen varrelle on mahtunut monenlaista. Olimme täällä eilen, olemme täällä tänään ja olemme täällä huomennakin palvelemassa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja parhaan mahdollisen ammattitaitomme mukaan. Kaikki palvelumme toimivat normaalisti.

Otamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden ja terveyden erittäin vakavasti. Siksi haluamme kertoa sinulle toimenpiteistä, joihin olemme ryhtyneet yrityksessämme korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilanteesta tai toimintaohjeista, Levorannan kaikki asiakaspalvelijat vastaavat mielellään kysymyksiisi.
Jos sinua huolestuttaa auton haku liikkeestä, tarjoamme kaikkiin myymiimme autoihin kotiinkuljetusta 0€ Manner-Suomen alueella. Ota yhteyttä omaan automyyjääsi tai automyyntimme yleiseen numeroon. Kaikki automyyjämme auttavat mielellään ja pyrkivät järjestämään kuljetuksen parhaalla mahdollisella tavalla.
Mikäli sinua huolestuttaa auton tuonti huoltoon, kysythän etukäteen huollon asiakaspalvelusta mahdollisuutta noutoon. Pyrimme tarvittaessa järjestämään auton kuljetukset huoltoon parhaalla mahdollisella tavalla. 
Mikäli sinua huolestuttaa uusien autojen saatavuus, otathan yhteyttä automyyntiimme. Meillä on laaja varasto autoja: yli 150 uutta Fordia, 20 uutta Nissania ja 10 uutta Subarua. Nämä autot pystymme toimittamaan erittäin nopeasti. Mikäli olet jo tilannut auton ja toimitusaikataulu mietityttää sinua, otathan yhteyttä automyyjääsi. Pyrimme selvittämään asiat mahdollisimman nopeasti.
Meille tärkeintä on pyrkiä palvelemaan tässä vaikeassa tilanteessa kaikki asiakkaamme mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.  • Emme kättele asiakkaitamme, mutta tervehdimme teitä sitäkin suuremmalla hymyllä.  • Olemme tehostaneet siivousta. Siivouspalvelumme huoltavat tiloja tehostetusti THL:n ohjeiden mukaan.  • Olemme tehostaneet hygieniaa ja käsienpesua.  • Olemme tehostaneet pintojen pyyhkimistä huollon ja myynnin asiakaspisteissä. Pyyhimme pintoja asiakastapaamisten välissä.  • Kaikissa asiakaspisteissämme on saatavilla käsidesiä.  • Käytämme kertakäyttökäsineitä käsitellessämme autoja.  • Puhdistamme ja desinfioimme esittelyautot jokaisen käytön välillä.  • Desinfioimme autojen kosketuspinnat suositetuilla tuotteilla linjassa viranomaisten suositusten mukaisesti.  • Puhdistamme maksupäätteet käyttöjen välillä.  • Henkilökuntamme ei tule flunssanoireisena töihin, vaan pysyttelee kotona annettujen ohjeiden mukaan.


Kiitos ymmärtämyksestä. Otamme erittäin vakavasti luottamuksenne palvelujamme kohtaan ja haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Olette meille arvokkaita.
Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa autoasioissasi. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa.
Toimipisteemme ovat avoinna seuraavasti:
kaikki automyynnit ma-pe 10-18.30, la 10-15
huollon vastaanotot ma-pe 8-17
Sastamalan automyynti p. 03-512 7710
Sastamalan Ford- ja Subaru-huolto p. 03-512 7720
Sastamalan Nissan-huolto ja monimerkkihuolto p. 03-512 7745
Tampereen automyynti p. 03-512 7750
Rauman automyynti p. 03-512 7770

Riemua ja vauhtia Hurjan hauskassa autopäivässä

Levorannan Hurjan hauskaa autopäivää vietettiin sunnuntaina 25. elokuuta Herra Hakkaraisen talossa Sastamalassa. Miltei helteinen keli helli nuoria autoilijoita ja Herra Hakkaraisen talo sekä Hurjan hauska autopiha täyttyivät nopeasti leikistä ja riemusta. 90-vuotisjuhliaan viettävä Levoranta tarjosi tapahtumaan ilmaisen sisäänpääsyn.

Hurjan hauskan autopäivän päätähtenä oli tietenkin talon isäntä Herra Hakkarainen, joka sai päivän mittaan roppakaupalla lämpimiä halauksia ja reippaita yläviitosia. Perinteeksi muodostunut perhetapahtuma keräsi jällen hurjan suosion, sillä sunnuntai-iltapäivän aikana Herra Hakkaraisen talossa kävi lähes 600 vierasta.

Nälkäkään ei autopäivässä päässyt yllättämään. Vammalan retkeilijät olivat grillaamassa makkaraa ja 500 pätkää Kivikylän Huiluntuhtia turvasivat energian riittävyyden leikin tiimellyksessä. Hyvän sään siivittämänä suosituimmaksi ohjelmanumeroksi näytti nousevan Hurjan Hauskan Autopihan polkuautorata, jossa varsinkin Himmun autopesulan pesukadulle pääsi muodostumaan ajoittain pientä jonoa.

Sisällä Herra Hakkaraisen talossa uljaat ritarit kalisuttivat miekkoja ja kirmasivat linnan muureilla Sir Artturin ritarisalin ympärillä. Herra Hakkaraisen omassa kodissa leikit sujuivat riemukkaasti ja monen lempipaikka löytyi selvästikin hieman jännittävältä ullakolta. Talon alakerrassa seikkailtiin tulevaisuuden avaruusmaailmassa ja Koiramäen lapset kaupungissa -kirjasta tutussa vanhassa kaupungissa punnittiin Kinkeliinin kauppapuodissa vanhalla vaa’alla perunoita, tikkunekkuja ja silakoita.

Levoranta on tehnyt usean vuoden ajan yhteistyötä Herra Hakkaraisen alon kanssa. Herra Hakkrainen on nähty usein Levorannan tapahtumissa ja Hurjan hauskasta autopäivästä on muodostunut monessa perheessä odotettu tapahtuma.

Kuvia Hurjan Hauskasta autopäivästä löytyy Levorannan Facebookista

Keltanokkia liikenteessä

Elokuun alku tuo pienet koululaiset taas liikenteeseen. Ensimmäinen koulupäivä on unohtumaton kokemus sekä lapselle että vanhemmille. Pienet koululaiset voivat tehdä liikenteessä odottamattomia liikkeitä ja jännittävän päivän tiimellyksessä liikenteeseen keskittyminen voi olla vaikeaa. Aamuruuhkassa vanhempien on syytä olla tarkkana, jotta koulutie on kaikille turvallinen kulkea.

Koulun aloittava lapsi on monen uuden asian äärellä, ja yksi näistä on koulumatka. Lapsen kyky hahmottaa liikennetilanteita, etäisyyksiä ja esimerkiksi lähestyvän ajoneuvon nopeutta ei ole vielä kehittynyt samalle tasolle kuin aikuisen. Erityisesti risteystilanteet ja tienylitykset ovat hankalia. Jos kännykkä on ahkerassa käytössä koulumatkalla, voi havainnointi kärsiä lapsella jopa enemmän kuin aikuisella.

Liikenneturva kannustaa harjoittelemaan matkaa kunnolla etukäteen, jolloin ensimmäisissä koulupäivissä on ainakin yksi jännityksen aihe vähemmän. Koulun alkamisen kynnyksellä on vielä aikaa kenraaliharjoitukselle. Samalla on hyvä sopia pelisäännöt myös kännykän käytölle.

– Aikuinen hoksaa lasta paremmin kännykän käyttöön liikenteessä liittyvät riskit. Pieni lapsi ei automaattisesti ilman vanhemman opastusta ymmärrä, ettei tienylitystilanne ole sopiva paikka vastata soittoon tai naputtaa tekstaria kaverille, toteaa suunnittelija Petri Jääskeläinen Liikenneturvasta.

Turvallisin reitti perille

Vanhempien on hyvä muistaa, että turvallisin koulutie ei aina ole lyhyin reitti. Teiden ylitysten sijaan kannattaa suosia esimerkiksi alikulkuja, vaikka matkaa kertyisi hieman enemmän. Kun reittiä on opeteltu yhdessä aikuisten kanssa, turvalliset toimintamallit jäävät helpommin mieleen. Liikenneturva muistuttaa, että lapsi oppii liikenteessä tarvittavat taidot parhaiten liikkuessaan itsenäisesti mutta yhdessä aikuisen kanssa.

Kun kouluarki on lähtenyt rullaamaan, on välillä hyvä varmistaa, että opit ovat pysyneet mielessä. Koulukuulumisia kysellessä on hyvä kysellä välillä myös matkan sujumisesta, myös isompien lasten kanssa. Vanhempi voi myös lähteä jonakin aamuna seuraksi koulumatkalle.

Esimerkin voima

Esimerkin voima on lapsille tärkeä ja vanhempien kannattaakin käyttäytyä liikenteessä mahdollisimman esimerkillisesti ja huolehtia itsekin turvalaitteiden, kuten pyöräillessä kypärän ja syksyn pimeiden saavuttua heijastimien käytöstä. Jos vanhemat eivät käytä kypärää, on sen pakollisuutta vaikea perustella lapsillekaan.

– Aikuinen näyttää lapselleen esimerkkiä joka päivä. Esimerkiksi turvallisen tienylittämisen kohdalla kannattaa myös itse tehdä kuten opettaa, eikä esimerkiksi kiirehtiä bussiin päin punaisia valoja, Liikenneturvan suunnittelija Ida Maasalo muistuttaa.

Koulumatkalla lapsi opettelee liikkumaan itsenäisesti. Koululaisen liikennetiedot ja -taidot karttuvat vähitellen kokemuksen myötä seuraamalla aikuisten esimerkkiä ja harjoittelemalla itse. Taidot eivät kehity samalla tavalla, jos niitä opitaan vain katselemalla auton takapenkillä istuen. Koulumatkan ulkoilu parantaa myös vireystilaa ja keskittymistä.

Levorannan Autoliike Oy

Yhteystiedot

Levorannan Autoliike Oy
Kauppakaari 10
38200 Sastamala
Automyynti p. 03-512 7770
Huolto p. 03-512 7745

Seuraa meitä

Seuraa Facebookissa