Levorannan autoliike.
 
Nissan
 
  • 1000 lahjakortti Nissan 1000 lahjakortti Nissan 1000 lahjakortti Nissan 1000 lahjakortti Nissan

NISSAN JATKOTURVA

MIELENRAUHAA JOPA VIIDEKSI VUODEKSI

Kun ostat uuden tai käytetyn Nissan-auton, voit ottaa siihen myös Nissan 5* Jatkoturvan. Se jatkaa takuun antamaa mielenrauhaa kattaen keskeisten mekaanisten ja sähköisten osien rikkoutumiset jopa viidenteen vuoteen asti. Nissan 5* Jatkoturva tulee voimaan uuden auton takuun umpeutuessa, ja siihen kuuluu Nissan Pan Europe -tiepalvelu.

Voit valita kolmesta vaihtoehdosta juuri sinulle sopivan turvan toiveittesi ja ajotottumuksiesi mukaan:

4 vuotta tai 100 000 km*
5 vuotta tai 100 000 km*
5 vuotta tai 150 000 km*

* Ensin täyttyvä ehto on ratkaiseva.

Voit ottaa Nissan 5* Jatkoturvan autoa ostaessasi tai myöhemmin uuden auton takuun vielä ollessa voimassa.

NISSAN 5* JATKOTURVAN EDUT

Kattava suoja autollesi
Jos autosi rikkoutuu Nissan 5* Jatkoturvan voimassaoloaikana, Nissan-huoltosi korjaa tai vaihtaa Jatkoturvan kattamat osat. Voit olla rauhallisella mielellä: mekaanisten ja sähköisten osien rikkoutuessa Nissan 5* Jatkoturva toimii kuten Nissanin uuden auton takuu.

Ympärivuorokautinen tiepalvelu
Nissan 5* Jatkoturvan ollessa voimassa Nissan Pan Europe -tiepalvelu toimii kuten uuden auton takuun aikana. Missä päin Eurooppaa liikutkin, autamme sinua jatkamaan matkaa huoletta ja turvallisesti. Palveluun kuuluu neuvonta ja korjaukset tien päällä, tarvittaessa hinaus lähimpään Nissan-korjaamoon ja tapauskohtaisesti myös lisäpalvelut kuten vara-auto, majoitus tai auton toimitus kotipaikkakunnallesi.

Nissan Pan Europe -tiepalvelun puhelinnumero on 990 800 1264 7726.

Euroopan-laajuinen kattavuus
Nissan 5* Jatkoturva on voimassa lähes kaikissa Euroopan maissa korkeintaan 90 päivää kestävillä matkoilla. Missä tahansa liikutkin, Nissan-jälleenmyyjät auttavat sinua jatkamaan matkaasi turvallisesti.

Helppo ja luotettava korjauskäsittely Nissan-jälleenmyyjälläsi
Autosi rikkoutuessa oma Nissan-jälleenmyyjäsi on aina paras paikka Nissanillesi. Jatkoturvan kattamat korjaukset hoituvat vaivattomasti, ilman maksuja tai omavastuuta. Voi myös luottaa siihen, että autostasi huolehtivat ammattilaiset. He käyttävät vain alkuperäisosia ja tekevät korjaukset varta vasten Nissaneita varten suunnitelluilla työkaluilla ja menetelmillä.

Jälleenmyyntiarvoa
Jos myyt autosi Jatkoturvan vielä ollessa voimassa, se siirtyy auton mukana seuraavalle omistajalle. Näin Jatkoturva lisää suoraan autosi jälleenmyyntiarvoa. Voimassa oleva Jatkoturva on vahva näyttö siitä, että Nissanisi on huollettu asianmukaisesti heti ensikilometreistä asti.

USEIN KYSYTTYÄ

MITÄ JATKOTURVA KATTAA?
Nissan 5* Jatkoturva kattaa keskeiset mekaaniset ja sähköiset osat, kuten ilmastointilaitteet, vaihteiston, moottorin ja jousituksen. Lisäksi Nissan 5* Jatkoturvaan kuuluu Nissan Pan Europe -tiepalvelu. Tarkemmat tiedot kattavuudesta saat Nissan 5* Jatkoturvan sopimusehdoista tai omalta Nissan-jälleenmyyjältäsi.

MITÄ JATKOTURVA EI KATA?
Nissan 5* Jatkoturva ei kata kulutusosia, kuten akkuja ja renkaita, ei-alkuperäisiä Nissan-osia, lisävarusteita tai -laitteita eikä auton ylläpitoon ja huoltoon liittyviä osia tai aineita, kuten öljyjä ja letkuja. Jatkoturvan ulkopuolelle jäävät myös ajoneuvot, joita käytetään vuokraukseen, poliisi- tai hälytysajoneuvoina tai kilpailemiseen, sekä rikkoutumiset, jotka ovat seurausta normaalista käytöstä poikkeavasta ajamisesta. Yksityiskohtaisen listan poikkeuksista saat Nissan 5* Jatkoturvan käyttöehdoista tai omalta jälleenmyyjältäsi.

MITÄ TEEN RIKKOUTUMISEN SATTUESSA?
Rikkoutumisen sattuessa on ajaminen lopetettava välittömästi lisävaurioiden välttämiseksi. Ota heti yhteyttä Nissan-jälleenmyyjääsi ja sovi jatkotoimenpiteistä. Jos tarvitset apua jo tien päällä, Nissan Pan Europe -tiepalvelu auttaa sinua ympäri vuorokauden.

Levorannan Autoliike Oy

Yhteystiedot

Levorannan Autoliike Oy
Kauppakaari 10
38200 Sastamala
Automyynti p. 03-512 7770
Huolto p. 03-512 7745

Seuraa meitä

Seuraa Facebookissa